Други резултати Армения - Ирландия  1:0 Литва - Люксембург  0:2С

...
Други резултати Армения - Ирландия  1:0 Литва - Люксембург  0:2С
Коментари Харесай

Унгария победи с 1:0 Англия в Лигата на нациите

Други резултати
Армения - Ирландия  1:0
Литва - Люксембург  0:2

С гол от дузпа на Доминик Собослай в 65-ата минута Унгария победи с 1:0 Англия в първи мач и за двата тима от група 3 на Лига " А " на Лигата на нациите по футбол. Единайсетметровият удар бе отсъден за нарушаване на бранителя на Челси Рийс Джеймс против Жолт Над, който задържа противника си в личното наказателно поле, а Собослай нямаше проблеми да прати топката в долния ляв ъгъл под плонжа на стража Джордан Пикфорд.

Срещата на " Арена Пушкаш " се игра пред към 30 000 фенове, като съвсем всички от тях бяха деца поради наказване за расизъм против Унгарската футболна федерация. Пред полупразните трибуни обаче англичаните демонстрираха доста слаба игра и доста рядко създаваха нещо забавно пред вратата на домакините.

Най-чистото състояние за гол пред " трите лъва " се откри пред бранителя Конър Коуди, който в последните минути стреля с глава около страничната греда на унгарската врата, предава БНР.

С гол на Смаил Превляк в третата минута на добавеното време воденият от Ивайло Петев тим на Босна и Херцеговина стигна до 1:1 при визитата на Финландия в мач от първия кръг на група 3 на Лига " В " на Лигата на нациите.

Пред цялостните трибуни на Олимпийския стадион в Хелзинки домакините направиха по-добро първо полувреме и съумяха да поведат в продължението му, когато нападателят Теему Пуки се разписа от дузпа.

Финландците се прибраха в отбрана след почивката и се виждаха крайни спечелили, само че в третата минута на добавеното време едно центриране на капитана Един Джеко към резервата Смаил Превляк разреши на нападателя на Юпен да овладее топката и от към пет метра да я прати с десния крайник във вратата на Лукаш Храдецки.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР